För den som aldrig har provat en solsäng är det svårt att sätta sig in hur pass bra dessa möbler är och det finns nog ingen trädgårdsmöbel som slår solsängen i komfort. Solstolen kan många gånger vara skön, men oftast saknar dessa ordentliga dynor som solsängar har och som höjer komfortnivån betydligt.

Solsängen har inte alltid varit populär som det är idag även om den kanske inte lika vanlig som solstolen. Solstolen är bra till en sak och det är att kunna vara mobil d.v.s. det är enkelt att ta med sig till t.ex. stranden och så vidare. En solsäng ska förflytta sig som mest inom trädgårdens gränser, förutsatt att där finns hjul på solsängen.

Ökat intresse

Vi har börjat se ett ökat intresse kring dessa trädgårdsmöbler och tittar man rent generellt så har trädgårdsmöbler i sig ökat de senaste åren. Det finns betydligt mer möbler att välja mellan idag jämfört med för några år sedan, lite tack vare att konstrotting blev så populärt.

Trenden säger också att solsängar kommer att öka och det är mycket möjligt att utbudet av solsängar kommer öka markant de närmsta åren.

Länktips

Passa på att kolla in våra länktips på hemsidan här.