pusku-outside

Puku Outside är en helt underbar solsäng som ConfidentLiving säljer. Ingen traditionell solsäng, men är förbannat bekväm. Det kanske inte är den mest traditionella solsägen att välja men det är en extremt intressant modell att ha i trädgården. De ser ut att inte klara regn och så vidare, men så är det inte. Dessa Puku-modeller klarar regn utan problem och materialet torkar väldigt fort.

Gå till ConfidentLiving


Cane-Line Savannah är en otroligt härlig solsäng och är av mycket god kvalité i konstrotting material. Nackdelen? Priset är antagligen för mycket för de allra flesta personer då denna modell kostar närmare 30 000 sek, men då ingår dynorna. Utan dynorna kostar den bara lite över 20 000 sek. Det är aldrig fel att drömma sig bort ibland med snygga solsängar, vinner du lotto så vet du vad du ska kolla efter.

Gå till Kila Möbler


 Brafab har ett par väldigt prisvärda solsängar att välja mellan och Soho-modellen är en av mer prisvärda solsängarna. Priset för Brafabs solsängar ligger strax över 3000 sek och med Brafab Soho så får du en solsäng du kan ha väldigt länge. Konstrotting konstruktion med också hjul i fall du behöver flytta omkring solsängen på tomten.

Gå till Kila Möbler


Cane-Line är för många en märke som man drömmer om och visst deras solsängs-modeller kostar en hel del, men då får man också en solsäng av väldigt hög kvalité. En av av de mer populära modellerna från Cane-Line är Presley. Även denna är av konstrotting och har ordentliga stabila hjul för att kunna förflytta solsängen på ett enkelt sätt. Detta är en klassisk solsäng av hög kvalité och materialet är både handflätat och underhållsfritt. Priset ligger strax under 10 000 SEK, en investering för framtiden.

Gå till Kila Möbler