Solsängar är en ganska så underskattad trädgårdsmöbel och det finns inte jättemånga butiker som säljer dessa, solsängar liknar solstolar många gånger. De butiker som har solsängar i sitt sortiment har ett ganska utbrett lager och det går att hitta bra solsängar kring 1500-2000:-. Vill man komma åt de lite mer exklusiva varianterna med tak och så vidare så finns det också, dessa kostar allt från 5 000-15 000 SEK.

Populära Butiker

kilamobler Kila Möbler

Kila Möbler har antagligen det bästa utbudet av solsängar på nätet. Deras sortiment är enormt jämfört med andra butiker och där finns solsängar i alla prisklasser.

Besök Kila Möbler

confidentliving Confident Living

Confident Living har ett litet utbud med solsängar, men de säljer bland annat den populära modellen Orlando från Artwood. De säljer även Pusku Outside solsäng som är brutalt skön.

Besök Confident Living

vidaxl VidaXL

VidaXL har ett relativt bra utbud av solsängar, från enklare modeller till flera modeller med tak eller soltak. Håller lägre priser jämfört med många andra.

Besök VidaXL

 

 

  • Ett bra tips är att hålla utkik för erbjudanden på solsängar, många gånger kommer dessa erbjudanden under våren inför säsongen och det är som allra bäst på senhöst samt vinter. Under vintern är det inte omöjligt att hitta vissa populära produkter som är nedsatta upp till 30%.
  • Det finns flera materialalternativ att välja mellan, men det som vi tycker är bäst är konstrotting. Solsängar i konstrotting kräver ingen underhåll i huvudtaget och tittar man på trä så kräver det ständigt underhåll inför varje säsong. Många uppskattar trä mer än konstrotting och det har vi full förståelse för och vi ser verkligen charmen med trä. Men det är viktigt att påpeka för andra att trä kräver underhåll för att möbeln ska hålla under en längre tid.